Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

Χαμπουργκερ σπιτικά

Χαμπουργκερ έξω δεν τρωω! Ποτέ μα ποτέ δεν μπορώ να φάω κιμά που δεν τον μαγειρεψα εγω.. δεν ξερω πως μου εχει δημιουργηθει αυτη η ιδεα, αλλα ο κιμας σε ταχυφαγία και εστιατορια μου φαινεται πολύ βρωμικος και τα μπιφτεκια συνηθως ωμα. Δεν θυμαμαι ποτε σταματησα να τρωω κιμα οταν τρωμε εξω και δεν θυμαμαι αν εφαγα και ποτε... αλλά όταν τα φτιαχνω μόνη μου, τα μπιφτέκια εινια από τα αγαπημενα μου!
Χθες λοιπόν ηθελα πολύ ενα χαμπουργκερ κι ειπα να ετοιμασω τα μπιφτεκακια...
Στα δικά μου εβαλα σε ψωμακι ολικής μαρούλι και μουστάρδα και στα δικά του μαρούλι και ντοματα. Καλά φάγαμε!

7 σχόλια:

  1. Τι πιο νόστιμο από ένα σπιτικό χάμπουργκερ!!!
    Καλά κάνεις και δεν τρως κιμά σε φαστφουντάδικα, τον θεωρώ ότι πιο επικίνδυνο!
    Φιλιά, καλό ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ γευστικά, νόστιμα, υγιείνα (καθότι σπιτικά) και ύψιστη λιχουδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις απόλυτο δίκιο!Ο κιμάς στα εστιατόρια και τα fast food είναι κάτι που πρέπει να μην πλησιάζουμε!Το σπιτικό είναι καλύτερο όπως τα hamburger που έφτιαξες!Καλό βράδυ,Ελπινίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου αρέσει η ιδέα για σπιτικά χάμπουργκερ και πιο υγιεινά και πιο νόστιμα!
    Εύγε, Ελπινίκη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ ΕΛΕΝΑ, συμφωνω απόλυτα!

    @ Pansofix, σ ευχαριστω πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Lenia, σ ευχαριστω πολύ!

    @ KitchenStories, νοστημα δε λες τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φάγατε νόστιμα και σίγουρα πολύ πιο υγιεινά από έξω... κιμά θα φάω μόνο σε δυο μαγαζιά που τα γνωρίζω καλά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...