Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Σκορδόψωμα

Χθες δεν μαγειρεψα τιποτα... ειχαμε λιγο γιουβετσακι, ειχαμε λιγο κοτοπουλακι και βολευτηκαμε...
Κατι ομως επρεπε να κανω..

Υλικά
φέτες ψωμιού (καλύτερα μπαγιατικο)
σκορδο (περιπου 1 σκελιδα για καθε δυο φετες ψωμιου)
βουτυρο
πιπέρι (προαιρετικα)

Εκτέλεση
Πολτοποιουμε το σκορδο και το ανακατευουμε με το βουτυρο να ομογενοποιηθει.
Με το μιγμα αλειφουμε τις φετες ψωμιου, πασπαλθζουμε με λιγο πιπερι (προαιρετικα) και ψηνουμε στην τοστιερα ή στην ψηστιερα μεχρι να ψηθουν.
Ευκολα πραγματα σημερα αλλα νοστημα! Και φυσικα μακρια απο αγκαλιες και φιλια μετα!

15 σχόλια:

  1. Αχ!!! δεν ξερεις ποσο μου μου αρεσει το ψημενο ψωμακι και ειδικα αν εχει και σκορδο.
    Καλο μεσημερι,φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tο αγαπημένο μας σνακ... το φτιάχνουμε σχεδόν καθημερινά, αλλά με λίγο διαφορετικά υλικά...

    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα από τα πιο αγαπημένα σνακ μου !!!
    Υπέροχη ανάρτηση με όμορφες φωτογραφίες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αααααα, σήμερα θα σου στείλω τον γιο μου, που όπου βρει σκορδόψωμα τα ταράζει!
    Δώσε του παιδιού κάτι να φέρει και σε μας, έτσι?? χα χα χαα!
    Φιλιά, καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ gwgoula, ειναι αγαπημενο ολων νομιζω!

    @ painter, καθημερινα ε? την καλυτερη δουλεια κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Lambros, σ ευχαριστω!

    @ ΕΛΕΝΑ, στειλτον και κατι θα κανω και για τους υπολοιπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγαπημενη ψωμακια
    αν ειναι και στα... καρβουνα ακομα καλυτερα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλεια!!! Λατρεμένα!!! Σλουρπ!!!
    Και με λίγο μαιντανό στο τέλος, μια χαρά και αγκαλίτσες και φιλιά! χαχαχαχ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Ελευθερια, στα καρβουνα πολύ καλυτερα!

    @ Εφη, μανταντο στο τελος? πρωτη φορα το ακουω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Taste Advisor, μοσχομυριστα το σκορδο? Μυριζει ολο το σπιτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το αγαπάμε πολύ το σκορδόψωμο!!!
    Αν μου επιτρέπεις, να σου πώ την επόμενη φορά χρησιμοποίησε σκόνη σκόρδου, λυώσε το βούτυρο,ρίξε την σκορδόσκονη μέσα, και αφησε το σκεπασμένο λίγο , μετά αλειψε τις φετούλες σου (γαλλική μπαγκέτα) και ψήστα στο φούρνο!!
    Ειναι η συνταγή απο πολύ καλό εστιατόριο, γνωστό για το καλό του σκορδόψωμο!!!!
    Συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου, αλλά μου δίνεις την ευκαιρία να στο μεταφέρω!!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ RIRI, σ ευχαριστω πολύ, θα το δοκιμασω σιγουρα κι ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί βρε Ελπινίκη τρώτε και οι δύο και μετά και αγκαλιές και φιλιά!!! Τα σκορδόψωμα είναι τα αγαπημένα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...