Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

Φέτα τηγανητη με ρόδι

Από αλλού ξεκίνησε αλλιώς κατέληξε αυτή η φέτα... Ήταν όμως πολύ πολύ νόστιμη κι έτσι μπήκε στο μενού και για επόμενες φορές..

Υλικά
τυρί φέτα κομμάτα ορθογώνια
1 αυγό
αλεύρι
1 ρόδι καθαρισμένο

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το ρόδι και κραταμε 1-2 κουταλιές σούπας απο τα σπόρια στην άκρη. Τα υπόλοιπα τα βάζουμε σε μια σακουλίτσα και τα χτυπαμε για να βγει του ζουμί τους. Κρατάμε το ζουμί στην άκρη.
Χτυπάμε το αυγό, Περναμε τη φετα από τα αυγό, μετα΄από το αλευρι και τελος τηγανιζουμε σε καυτό λάδι (να καλύπτει περίπου στο μισό τη φέτα). Όταν ψηθεί από τη μια πλευρά, γυρνάμε προσεκτικά από την άλλη.
Σερβίρουμε αμεσως ζεστη περιχύνοντας με το ζουμί από τα ρόδια και ρίχνοντας από πάνω τα σποράκια που κρατήσαμε.

8 σχόλια:

  1. Ελπινίκη μου πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση!!!
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τον καιρό που περιόρισα τις δυνατότητες μαγειρέματος στο σκάφος, αυτού του είδους η φέτα, έγινε πολύ δημοφιλής, για το ουζάκι.
    Την κάνω σε αντικολλητικό μίνι τηανάκι, σε camping-gas, ένα-ένα κομμάτι κάθε φορά, ανάλογα με τα άτομα που είμαστε.
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση! και οπτικά χάρμα οφθαλμών!Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
    Και τι ωραία και νόστιμη πρόταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο ακούγεται, θα δοκιμαστεί μέσ στην εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο φαίνεται και έχω και ρόδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατι διαφορετικο, Καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...