Από αλλού ξεκίνησε αλλιώς κατέληξε αυτή η φέτα... Ήταν όμως πολύ πολύ νόστιμη κι έτσι μπήκε στο μενού και για επόμενες φορές..
Υλικά
τυρί φέτα κομμάτα ορθογώνια
1 αυγό
αλεύρι
1 ρόδι καθαρισμένο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το ρόδι και κραταμε 1-2 κουταλιές σούπας απο τα σπόρια στην άκρη. Τα υπόλοιπα τα βάζουμε σε μια σακουλίτσα και τα χτυπαμε για να βγει του ζουμί τους. Κρατάμε το ζουμί στην άκρη.
Χτυπάμε το αυγό, Περναμε τη φετα από τα αυγό, μετα΄από το αλευρι και τελος τηγανιζουμε σε καυτό λάδι (να καλύπτει περίπου στο μισό τη φέτα). Όταν ψηθεί από τη μια πλευρά, γυρνάμε προσεκτικά από την άλλη.
Σερβίρουμε αμεσως ζεστη περιχύνοντας με το ζουμί από τα ρόδια και ρίχνοντας από πάνω τα σποράκια που κρατήσαμε.
Ελπινίκη μου πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!!!
Από τον καιρό που περιόρισα τις δυνατότητες μαγειρέματος στο σκάφος, αυτού του είδους η φέτα, έγινε πολύ δημοφιλής, για το ουζάκι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην κάνω σε αντικολλητικό μίνι τηανάκι, σε camping-gas, ένα-ένα κομμάτι κάθε φορά, ανάλογα με τα άτομα που είμαστε.
Καλή εβδομάδα!
πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση! και οπτικά χάρμα οφθαλμών!Φιλάκια
ΑπάντησηΔιαγραφήΚι έχω πολλά ρόδια!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι τι ωραία και νόστιμη πρόταση!
Πολύ ωραίο ακούγεται, θα δοκιμαστεί μέσ στην εβδομάδα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραίο φαίνεται και έχω και ρόδια!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚατι διαφορετικο, Καλή εβδομάδα
ΑπάντησηΔιαγραφή