Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Κλαμπ σαντουιτς με σπιτικα τσιπς

Στο mini party που καναμε για τα γενεθλια μου, σερβιραμε κλαμπ σαντουιτς φτιαγμενο από τα χερακια μας!
Τοστάκια με ψωμακια ολικης αλεσης φρυγανισμενα στην τοστιερα πριν συναρμολογηθουν. Με γαλοπουλα, κασερι, μια ψιλοκομμενη σαλατουλα λαχανο - καροτο και μια γρηγορη σως με γιαουρτι, μουσταρδα και κετσαπ (1 κ.σ., 1 κ.γ., 1 κ.γ. αντιστοιχα σε οση ποσοτητα θελουμε).
Φετα τοστ απο κατω, αλλειμμε με τη σως, σαλατα, γαλοπουλα, κασερι, ξανα ψωμακι, κοψιμο στα 4, οδοντογλυφιδα απο πανω και ετοιμα!
Πατατακια επισης σπιτικασε ροδελες με ριγανη και παπρικα,
και σε μπαστουνακια, μια απ τα ιδια...
Κοβουμε τις πατατες σε οτι σχημα προτιμαμαι και τις αφηνουμε για οση περισσοτερη ωρα μπορουμε σε νερο. Δεν ειναι αναγκαιο, αλλα επειδη ετσι φευγει το πολυ αμυλο γινονται πιο τραγανα.
Οι ροδελες ειναι κομμενες με τον ξεφλουδιστη πατατας και τα μπαστουνακια με το μαχειρι σε οσο το δυνατον πιο μικρα και λεπτα.
Στεγνωνουμε ΕΝΤΕΛΩΣ τα πατατακια και τα τοποθετουμε στη σειρα σε ενα ταψι στρωμενο με λαδοκολλα. Ραντιζουμε με λιγο ελαιόλαδο και πασπαλιζουμε με ριγανη και αλατι ή με παπρικα και αλατι (ή και κατι αλλο) και ψηνουμε σε προθερμασμενο οπωσδηποτε φουρνο στους 150 με 180 για 10-15 λεπτα, ελεγχοντας τα ομως συνεχως γιατι αρπαζουν ευκολα.
Οταν τα βγαλουμε απο το φουρνο τα ακουμπαμε σε απορροφητικο χαρτι και σερβιρουμε οπως μας αρεσει!

7 σχόλια:

  1. Ελπινίκη μου,δεν το πιστεύω...σκέψου ότι σήμερα ήθελα να φτάξω κλάμπ σάντουιτς και επειδή,πήγε αργά,το άφησα για να το φτάξω αύριο.Άρα..θα φτάξω την δική σου συνταγή που φαίνεται και πολύ νόστιμη.Καλό βράδυ!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΑΑΑ!!και χρόνια σου πολλά!!!με υγεία και υπέροχες συνταγές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια σου πολλά Ελπινίκη μου!!!
    Τέλειο το κλάμπ, ότι πρέπει για βραδινό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά και καλά Ελπινίκη μου!!
    Οπως βλέπω τους περιποιήθηκες πεντανόστιμα όλους!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά Ελπιίκη, με υγεία και ευτυχία. Πάντα να περιποιείσαι τους καλεσμένους σου με τις υπέροχες συνταγές σου και να τις μοιράζεσαι μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστω ξανα ολους για τις ευχες!
    Επιστρεφω σε ολους Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...